ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΨΑΡΙΑ

 

VETCARE
ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ IN VITRO - ΕΜΒΟΛΙΑ - ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΑ - ΦΑΡΜΑΚΑ - ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

AQUAHEALTH
ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ - ΥΓΙΕΙΝΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ - ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ

Αντλία ασφαλείας για χημικά
με δοσομετρική φιάλη

Περιγραφή:

Χειροκίνητες αντλίες, χωρίς εσωτερικό έμβολο (pistonless direct lift pumps), με ελάχιστες εσωτερικές τριβές και χωρίς εξαρτήματα, που θα μπορούσαν να φθαρούν ή να μπλοκάρουν. Τα αντλούμενα υγρά εκχέονται με μεγάλη παροχή και σε χαμηλή πίεση.

Οι αντλίες είναι κατασκευασμένες από ελαφρά πλαστικά υλικά (πολυπροπυλένιο και πολυαιθυλένιο), ανθεκτικά στα περισσότερα χημικά υγρά. Είναι κατάλληλες για την άντληση αλκαλικών-καυστικών υγρών, χλωριούχων καθαριστικών, λαδιών, λιπαντικών, λιπασμάτων και γεωργικών φαρμάκων, καθώς και ήπιων διαλυτικών υγρών. Προσαρμόζονται στα βαρέλια ή μπιντόνια και αντλούν το υγρό περιεχόμενο με ελαφρές παλίνδρομες κινήσεις. Η άντληση πραγματοποιείται και στις δύο κινήσεις (τόσο προς τα επάνω, όσο και προς τα κάτω).

Εξοπλισμένες με στόμιο που παρέχει κλείδωμα τύπου bayonet, όπου προσαρμόζεται και κλειδώνει διαβαθμισμένη κανάτα, έτσι ώστε να αποκλείεται το πιτσίλισμα χημικών και η επαφή τους με τα χέρια του προσωπικού.

Υπάρχουν αντλίες με κατάλληλο μήκος κορμού και κοχλία προσαρμογής για τα πλέον ευρέως χρησιμοποιούμενα μπιντόνια ή βαρέλια χημικών (περιέκτες 20-200 λίτρων).

Ειδική διαβαθμισμένη κανάτα, που προσαρμόζεται στο στόμιο της αντλίας.

Το στόμιο της αντλίας έχει διακόπτη παροχής.

Η αντλία ασφαλίζεται και απασφαλίζεται εύκολα.

Προσαρμόζεται/βιδώνει στο στόμιο του βαρελιού/μπιντονιού με εναλλακτικούς βιδωτούς προσαρμοστήρες.

 

Χρήσεις και πλεονεκτήματα:

Εκτός από τη χημική βιομηχανία, είναι ιδιαίτερα χρήσιμη στα ιχθυοτροφεία και ιχθυογεννητικούς σταθμούς για άντληση φορμόλης, αναισθητικών, ελαίων, νερού, κλπ., απευθείας από τα δοχεία. Μπορεί ακόμη να χρησιμεύσει για την άντληση και δοσομέτρηση καλλιεργειών φυτο- και ζωο-πλανγκτού.


*** Απαραίτητη σε επιχειρήσεις με πιστοποίηση ποιότητας λειτουργίας και ασφάλειας ***


Συσκευασία:

Οι αντλίες και οι δοσομετρικές φιάλες κυκλοφορούν σε ατομικές συσκευασίες με οδηγίες χρήσης.

 

αρχή 

 English

 Αρχική σελίδα
 Επικοινωνία

 Προϊόντα και υπηρεσίες για ψάρια
 Άρθρα και εκθέσεις

Σύνδεσμοι:

 Διαδικτυακές βάσεις δεδομένων ιχθυοτροφίας
 Ιστοσελίδες ενημέρωσης βιολογίας και ιχθυολογίας

 

Copyright © Δρ Πάνος Βαρβαρίγγος

Απαγορεύεται η ανατύπωση ή δημοσίευση τμημάτων ή όλου του ιστοτόπου.
Κανένα δικαίωμα δεν απορρέει από τη χρήση του.

Αποποίηση ευθύνης:

Κατεβλήθη κάθε προσπάθεια για την αρτιότητα των πληροφοριών που περιέχονται, μέχρι την τελευταία αναθεώρηση των κειμένων. Οι πληροφορίες βασίζονται στην πρακτική και επιστημονική εμπειρία και έχουν ενημερωτικό σκοπό. Δεν αποσκοπούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική καθοδήγηση.
Ο υπεύθυνος συντάκτης του διαδικτυακού τόπου αποποιείται κάθε ευθύνης που απορρέει από την λανθασμένη ερμηνεία των πληροφοριών και των σχετικών συνεπειών.


Διαφημίσεις Google